Friday, 17 February 2012

Rindu gilerrr Negeri Sembilan ! ;D

Port Dickson
Ha ini die tmpat paling aku sk g sbb kite suka pantai..tenang je hehe..rindu kottt dah lame xlepak sini... nie la tempat lepak aku bile time2 ngh stress  or ngh frust, aku ajk membe2 g cnie heheh. awitue  lepak smpai 3pg syokk ouh lg2 port yg br ditambak tu..pehhh jernih kott air dia,pasir die pon putih halus jew,pastu dok cuci mate tgk mamat ensem (ade kew??) haha~ actly kt cnie gak tempat date aku, selalu gak dtg cnie..then spent time dgn yg trsyg dok mndi mnda kt cnie..sweet kih3..sayu je rs trigt kenangn tu =) mmg terigin giler nk g sini lg.kdg2 sdh bile nk jejak kaki tp rindu laaa da lame xjenguk...skg pon da meriah xmcm dulu tu yg best!

Jusco Seremban 2
Ni lah satu2nya Shopping Mall plg best kt Seremban.yg len bg aku cm ayam2 je kut heheee. selalu g sini tgk wayang je tu pon midnight la br syok hahaha! then aku sk popcorn die! dulu pnh smpai 3,4 kali dlm semggu g cnie coz semata2 tgk wyg..aku nie kaki wyg so layankn je la sbb dulu ade bf kn so die pon layankn minat aku tu smpai xde movie kitorg nk tgk..then kdg2 lepak ngn membe gak kt cnie cuci mate+shopping2 time ade sale jew.


MBO Terminal 2
Ni panggung wyg paling best! MBO Terminal2. aku sk tgk wyg kt sini sebenarnye dr kt Jusco! sbb xramai org, sit die mmg best selesa& luas leh bt tidoe skali hahah.then paling best xyah susah2 nk book couple sit coz kite leh angkat sndri penghadang tu...kalau tgk midnight lg best mcm panggung tu korg sorg je yg tgk..mmg kosong..pastu harga die mmg murah banding kt jusco..seyesss!! bile nk g cnie je 1st aku bt g cek internet dlu movie ape ada n dienyer time. skg dah lame xbt cmtu,dah lame xtgk wyg pon..xde dah org nk teman kite tgk wyg  ;'(

Dataran Nilai
tempat nie pon tmpt lepak aku.time malam je tmpt nie ada life! dulu time2 hang out ngn membe2..xde la riuh rendah sgt...ramai gak la family2 g sini lepak,men layang2 bagai(cukup ke angin tu an),men bola, then ramai dak2 berphotoshoot..ramai la dak2 kolej lepak cnie...sk tgk gelagat org je bile dok cnie heheh~ aku cume nk bg suggestion la,klu dorg letak wifi lg best kot tmpt nie! br lah leh melepak smbil on9 kih3 tol x?? br la maju sikit...xde la boringgg sgt kn..=)

MacD 24h Senawang
Nie makanan fav aku time kt kolej hehehe,aku suke paw org blnje ..kdg2 hmpir tiap malam aku g macd senawang nie..smpai maluu gak ngn cashier asek2 muke aku je,cmne lah bdn xtembam an+partner aku time tu bertukar2 plak hahahhah..! kdg2 aku de gak breakfast sini ngn mmbe (budget western je an pepagi buta)tp xpe jnji mkn free! aku sk lepak Macd nie sbb tmpt die open.sk tgk kete2 lalu lalang cuci mate ehem3..cume xbest sbb mkin ramai lepak situ...kdg2 xde tmpat nk duduk...sesakk ouhh!



So ni lah die tempat2 bese aku lepak time study kt n.sembilan tu hah....urm rindu pulak....dulu selalu je overnite + melepak sesuka hati an almaklum lah jauh dr mak bapak...tp skg sjak2 hbs stdy n duk umah nie xde dah aktiviti overnite...nth bile nk dtg sana lg an..tggu konvo  la jawabnye..........

1 comment:

  1. New Look new entry, feel free to visit
    http://speechless009.blogspot.com/2012/02/design-review-presentation.html

    ReplyDelete