Wednesday, 9 November 2011

My Girlfriends !

hye baby!
kali ni aku nk story  bout  oll MYGIRLFRIENDS!!~
c0z aku sygg giler kt dorg taw! aku xde boyfrens tp aku de girlfrens yeayy! haha
nie la membe2 bek aku selame 3thn lbih aku stdy kt college ulu tuh hehe~ diorg smua sgt2 happening n bek ngn aku. aku dha mule rindu kt diorg nie..sobx3

nie la pic aku ngn mmbe aku time "tahun pertama" kt college! pic nie ms kitorg berbuka puase kt PD. nie la muke suci zaman mude2 kitorg hehehe~ ayu2 je an smua...kehkeh2 untung laa~

dr kiri (aku, mie, bit. sai, ieka. dyya, jaiho, fiera(depan) )
dorg nie smua membe2 bek aku...tp ade la 3,4 org yg aku close time tahun dua je.yela msg2 bkn 1claz n same course so dorg dah grad dulu..nie la kenanagn aku msh simpan.the happy moment time nie la.pic nie ms dorg tidoe uma aku time raye 3thn lps..mmg meriah la an klu dah 9 anak dara dok 1uma..hahaha

haa nie lah Saidatul Qhaziah "bff/housemate/roomate" aku slame 3thn nie. tapi 6bln awl die grad sbb kitorg amik different kos kn.ms nie die la org plg aku close.then pnh ssh sng same duk serumah hahaha adehh~! anythng die org 1st aku akn share sbb die mmg kwn yg bek everythng tntg diri aku yg xelok or ape2 aku cite kt die,die xpnh bwk mulut kt org.penyimpan rahsia n kitorg 1kepala gak sbb smua gossip2 kitorg sharing berdua je heheh~ 

urmm....bile tgk pic nie aku rs sedeyh...;'( sbb dah xmcm dulu..sbb bende kecik frendship tu terus hilang..yup ape yg jd ade sbb tp i just wanna say miss u somuch!.btw hepi sgt3 time kitorg togather2..dulu mmg akn hbeskn ms hangout together2 hehe..tgk wyg same2,shopping same2,menggedik same2 n plg best dorg pon sk makeup2 nie hehehe~ btw still lg smpan smua memory tu even msg2  da xmcm dulu =)

....................................................................My Dear Classmate..............................................................

dr hujung ( dryz, aku, mierain, dyya, azah, nanako,bit)
haa nie la dak2 clazz aku (dak2 belakang) means yg sk dok belakang dlm claz kehkehkeh~ geng 1/3 dlm clazz...heheh~ 


..........................................................................My Baby.......................................................................

nie la jia @ name glamer die JAIHO heheh~ seyess die kwn yg bek giler n agk giler2 hehhe.ms aku ngh jiwa kacau bnyk ngn mslh,aku stay umah die nie la..hehe sng cite mkn minum tidoe berak smua kt uma die ni la. mmg terbek laa kn bahagia je duduk situ..smpai xnk balik umah sndri kn..

haa nie lak ieda dyya n baby fatyn! 
ieda nie pon membe slalu aku share prob pengganti sai roomate aku tuh.die pon kire sekepale gak ngn aku la.die matang sikit la..sk sakat die..kihihkih die nie sopan2 tapi mulut pedas bile perli..btw die mmg kwn yg bek n best ! heh~ haa fatyn la sikurus yg hot pluss manje gtue~ eeuuuu hahahha..smoga 30hr mencari cinta die tercapai hehehh~

...................................................................My Dear Girlfriends...............................................................
~GENG LEPAK 1KEPALA~ ;p

dr kiri( jaiho,aku,nanako,miszkol,anarafali)

Haa! ini plg best aku nk story mory!  ngee~
dorangg laa membe2 plggg terbek n gilerrrr aku pnh jumpe..
sebab kalau blh 24jam gelak n lepak je keje hehehe~
bile dah berkumpul 1geng mmg xigt ape lah kn..smua crite kua..
nak exam ke,assgment berlambak ke or ape2 je la still rilexx co0l n leh santai2...
pastu mcm biasa slalu lect ckp kitorg "best student" sbb slalu dtg lewat 1jam ke claz(perli)
mmg bnyk main2, mmg notty tp everything oke~ haha
Last sem nie mmg bnyk hbeskn ms dgn dorg nie..
seyess mmg membe2 plg best! plg enjoy!
ssh sng xpnh lupe membe..wewiiitt ;p

LOVE U ALL TILL THE END............. ;D hahaha~

2 comments: