Sunday, 1 January 2012

Suka Bukannya Cinta

haa sajeje la nk meluahkan perasaan dikala malam chewah~ jgn la salah faham bila kate kite suka/admire kt someone.normal la perasaan suka tu.suka xbermaksud cinta, suka xbermakna mengharap sesuatu, suka xbermaksud perlu inrelationship, perasaan suka xsemestinya perlu diluahkan, suka jgk bkn bermakna berscandal ye hehe. kdg2 sesetgh perkara ni lbh bk just pendam dlm ht je. apep0n kite ni bukan la hot or sempurna sgt dan bukan semua org blh terima. ckp psl suka pd seseorg nie, honestly aku mmg sng utk sk org bile aku da tertarik, name pon perempuan majoriti akn setuju dgn aku. sng rs tertarik dgn lelaki yg caring, gentle, romantic, hensem, comel n bla bla bla......kisah aku lak, aku kalau suka kt org mmg aku xakan luah, mmg aku xakan tunjuk, or kunon2 acting mcm xada hati + pemalu. tp selalunya lelaki yg start dulu ayat2 manis, bt kite senyum2 malu, layan kite mcm kite special..so yg tu aku layankn je la bt2 c0ol. kalau yg bt dun know lak, mmg smpai kesudah yg die xkan tau aku suka dia haha.then bile die da ade someone,terpkse la lupekan. dlm sejrh hdp aku just sekali je aku pernah fallin love 1st love aku coz aku sk gile kt die smpai tahap kitorg jd besfrend 4thn.itupon aku xpernah ckp rindu or sk kt die selame kitorg berkawan sampaila 1ms tu die yg luah sndiri. itupon aku mntak bg ms fkir.see ego aku kn,kunon jual mahal tp tu cite dulu.now mmg sng dgn khdupan single hehehe c0z mmg xlaku pon. hahaha!

2 comments:

  1. betul3...bukan senang nak fallin luv kan? btw, sape 1st luv ko tu? aku tau ke tak tau ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe tu la tu.....eleh t2 xtau lak ahaks~

      Delete